Magazin
02 Oca 2013 13:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:35

ARDA KURAL'I ANNESİNE DÜŞKÜNLÜĞÜ BU HALE GETİRDİ!

Şizofreni tedavisi gören yakışıklı oyuncu Arda Kural'ın suçlanan yapımcısı konuştu.

Kocaeli Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nü bitirdikten sonra oyunculuğa yönelen ve “Lise Defteri”, “Emret Komutanım” gibi dizilerde rol alan ‘Yerli Leonardo’ lakaplı oyuncu Kural’ın 3 yıl önce depresyona girdiği öğrenildi. Kural’ın annesi Arda’nın bu hali için yapımcı Faik Akıncı’yı suçlarken, Akıncı da Arda’nın annesine çok düşkün olduğunu, annesini kimseyle paylaşamadığını ve bu nedenle rahatsızlandığını dile getirdi.

26 Aralık tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılan Kural için hastaneden bir yetkili “Evet, Arda Kural 5 gündür burada ve K2 servisimizde tedavi görüyor” açıklamasında bulundu.

ARDA KURAL’IN ANNESİ SUÇLU YAPIMCI DEMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin konuşan Kural’ın annesi Gülnur Kural ise yapımcı Faik Akıncı’ya hedef alan sözler söyleyerek “Arda en son Kubilay filminde oynamıştı. Yapımcısından aşağı yukarı 22 bin dolar alacağı vardı ancak alamadı. Yapımcıyla yönetmenle çok büyük bir münakaşalara girdi.” demişti.

Kanaltürk’te yayınlanan “2.Sayfa” programına konuk olan yapımcı Faik Ahmet Akıncı; Arda Kural hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunurken; Gülnur Kural’ın iddialarına da yanıt verdi.

"ARDA’YI BU HALE ANNESİNE DÜŞKÜNLÜĞÜ GETİRDİ"
"Çekimler sırasında Arda birden kayboldu. Arda Kural’ı 3 ay sonra Çerkezköy’de bir pansiyonda içki şişelerinin arasında bulduk. Çök kötü dayak yemişti, yüzü göze dağılmıştı. Arda Kural’ı bu hale annesine olan aşırı düşkünlüğü getirdi. Annesini kimseyle paylaşamazdı. Annesinin başkasıyla evlenmesinden korkardı."