Arda Kural değişimi ile herkesi şok etti! ‘Eski haline geri dönmüş…’

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bırakmaya başaran Arda Kural, eski günlerine geri dönmeye çalışıyor. Son olarak 'Dilber Ay' filminin galasında görüntülenen oyuncunun son paylaşımı sevenlerini mutlu etti. Kural'ın son halini görenler, "Eski haline geri dönmüş" gibi yorumlar yaptı.

Arda Kural değişimi ile herkesi şok etti! ‘Eski haline geri dönmüş…’ - Sayfa 1

Kariyerine ilk olarak Kral TV'de VJ olarak başlayan, ardından 2000'li yılların başında ekranları kasıp kavuran gençlik dizilerinden 'Eyvah Kızım Büyüdü'de rol alan, 2005-2008 yılları arasında ise ‘Emret Komutanım’ ile izleyiciyle buluşan Arda Kural, bir dönem psikolojik sıkıntılar yaşamıştı.

122
Arda Kural değişimi ile herkesi şok etti! ‘Eski haline geri dönmüş…’ - Sayfa 2

ZOR GÜNLER GEÇİRDİ

Ekranlardan uzaklaşan ve psikoz teşhisi konulan 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakaplı yakışıklı oyuncu, 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü.

222
Arda Kural değişimi ile herkesi şok etti! ‘Eski haline geri dönmüş…’ - Sayfa 3

Şimdilerde zor günleri atlatmaya çalışan 41 yaşındaki Arda Kural, geçtiğimiz haftalarda 'Dilber Ay' filminin galasında objektiflere yansımış ve basın mensuplarıyla sohbet etmişti.

322
Arda Kural değişimi ile herkesi şok etti! ‘Eski haline geri dönmüş…’ - Sayfa 4

"GERİ DÖNÜYORUM"

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kural, "Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım. Artık geri dönüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

422