Arda Güler'in yeni adresi belli oldu! İspanyol devi renklerine katacak

Rekor bedelle Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olarak adından söz ettiren milli yıldızımız Arda Güler, İspanya'da gündem olmaya devam ediyor. Az süre bulduğu gerekçesiyle Ancelotti'nin eleştiriler almasına sebep olan Arda Güler için bomba bir iddia gündeme geldi. Kiralık olarak başka bir takıma gönderileceği iddia edilen milli oyuncuya talip olan takım ortaya çıktı.

Arda Güler'in yeni adresi belli oldu! İspanyol devi renklerine katacak - Sayfa 1

Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e transfer olan ve adından söz ettiren Arda Güler, İspanya kariyerine sakatlıklarla başlasa da son maçlarda süre almaya başladı.

113
Arda Güler'in yeni adresi belli oldu! İspanyol devi renklerine katacak - Sayfa 2

Fakat Real Madrid'de az süre bulduğu gerekçesiyle Ancelotti'nin eleştiriler almasına sebep olan milli yıldızın geleceği de merak ediliyor.

213
Arda Güler'in yeni adresi belli oldu! İspanyol devi renklerine katacak - Sayfa 3

İspanya basınında ortaya çıkan haberlere göre; Arda Güler'in yeni sezonda daha fazla süre bulması için başka bir takıma kiralık olarak gönderileceği iddia ediliyor. İşte Arda Güler'e talip olan dev takım...

313
Arda Güler'in yeni adresi belli oldu! İspanyol devi renklerine katacak - Sayfa 4

İSPANYOL BASININDAN ARDA İÇİN FLAŞ SÖZLER

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, Real Madrid - Manchester City Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı öncesi 19 yaşındaki oyuncu için inanılmaz ifadeler kullandı.

413