Spor
12 Kas 2023 17:21 Son Güncelleme: 12 Kas 2023 17:21

Arda Güler’in sakatlığı Real Madrid’de krize neden oldu! Kulüpten gönderildi…

İspanyol devi Real Madrid, başta Arda Güler olmak üzere birçok futbolcunun sakatlığının nüksetmesinden rahatsız olduğu için kulübün baş sağlık görevlisi Niko Mihic’in görevine son verdi.

Real Madrid, sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşuyor. Başta Arda Güler olmak üzere birçok futbolcunun sakatlığının nüksetmesi üzerine İspanyol devini radikal bir karar almaya itti. Marca’da yer alan habere göre Real Madrid, kulübün baş sağlık görevlisi Niko Mihic’i görevden aldı.

 

2017’de Real Madrid’e gelen Hırvat doktorun ayrılışını tetikleyen en büyük nedenin Arda Güler’in sakatlıktan bir türlü kurtulamaması olarak görülüyor. Mihic’in görevine son verilmesinde bardağı taşıran olayın Arda Güler’in art arda yaşadığı sakatlıklar olduğu belirtildi.

ARDA GÜLER’İN AMELİYAT KARARI…

Arda Güler, Real Madrid’e küçük bir menisküs sakatlığıyla geldi ve kulübün bu durumu yönetmesi uzun zaman aldı. İlk olarak ABD kampında fark edilen sakatlık sonrası Arda Güler’in antrenmanlara devam etmesi kararlaştırıldı.

Oyuncunun durumunun tedavi mi yoksa ameliyatla mı iyi duruma getirileceği tartışılırken 2 haftalık süre sonunda ameliyata karar verildi. İlk tetkiklerden sonra Arda Güler’in ameliyat edilmemesi gerektiğini savunan Mihic, operasyonu yapan Dr. Leyes’in iknası ile karar değiştirdi.

 

3 KEZ SAKATLIK YAŞADI

Fenerbahçe’den Real Madrid’e 6 Temmuz’da transfer olan Arda Güler, bu süre zarfında maça bile çıkamadan 3 kez sakatlık yaşadı. Milli oyuncu, sakatlıklar yüzünden henüz Real Madrid formasıyla sahaya çıkma şansı yakalayamadı.

Arda Güler gibi geçen sezon da birçok futbolcunun sakatlığında nüksetmeler yaşandığı kaydedilirken, bu isimlerin Benzema, Alaba ve Ceballos olduğu belirtildi.