Spor
10 Şub 2024 12:39 Son Güncelleme: 10 Şub 2024 12:41

Arda Güler sezon sonu uçuyor!

Genç futbolcu Real Madrid'de toplam 18 dakika forma bulabildi

Şu ana kadar Real Madrid'de beklediği dakikaları alamayan Arda Güler'in yeni sezonda kiralanıp kiralanmayacağı merak konusu.

OK Diario'da yer alan habere göre 18 yaşına giren genç oyuncunun, var olan orta saha oyuncularıyla rekabet etmesinin zor olduğu bu nedenle oynayabilmesi için önümüzdeki sezon kiralanmayı kabul etmesi bekleniyor.

Haberde, Bayer Leverkusen ve Tottenham'ın 2024-2025 sezonu için oyuncuya kiralık olarak talip olduğu da belirtiliyor.

6 aylık sakatlığın ardından iyileşse de Carlo Ancelotti'nin planlarında kendine yer bulamayan milli futbolcumuz antrenmanlarda harikalar yaratsa da ne orta saha ne de hücumdaki rotasyonda süre bulamıyor.

Önümüzdeki sezon Endrick takıma katılacak. Kylian Mbappe'nin de Real Madrid'e gelme olasılığı çok yüksek. Bu durumda rotasyonda şansı iyice azalacak olan Arda Güler'in süre bulabilmesi için tek çaresi takımdan ayrılmak olacak.

Arandina maçında forma giydikten sonra 8 dakika Atletico Madrid karşısında Süper Kupa'da forma giyen milli futbolcu en son Las Palmas karşısında 10 dakika sahada kalmıştı.

Kış transfer dönemi süresince Arda'nın Türkiye'ye kiralık olarak döneceği de konuşulmuştu. Ancak Real Madrid oyuncuyu kiralamaya sıcak bakmadı. Eğer kiralık gidecekse de Avrupa'nın 5 büyük liginden birinde forma giymesi planlanıyor.