Diziler
22 Mar 2023 12:39 Son Güncelleme: 22 Mar 2023 13:09

Arayış dizisinden ilk görüntüler geldi! Başrollerini Aslı Enver ve Mehmet Günsür paylaşıyor

Başrollerini Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı Disney Plus'ın yeni yerli dizisi Arayış'tan ilk kareler paylaşıldı. Diziyi merakla bekleyenleri oldukça heyecanlandıran kareler sonrası dizinin konusu ve yayın tarihi de büyük merak konusu oldu.

Disney Plus, yerli ve yabancı içerikleriyle dikkatleri üstüne çekmeyi sürdürürken Türkiye’deki orijinal yerli projelerini hız kesmeden duyurmaya devam ediyor. Arayış dizisi de onlardan biri. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, özgün hikâye ve senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper’in oturduğu ‘Arayış’ dizisinin başrollerini ünlü oyuncular Aslı Enver ve Mehmet Günsür paylaşıyor.

Gizemli bir adada, bir kadının kendini arayış hikayesini konu alan ‘Arayış’ dizisinin zengin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer, Ali Yoğurtçuoğlu dizisinin oyuncu kadrosundaki isimler arasında yer alıyor.

Arayış dizisi ne anlatıyor, konusu nedir?
Metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır. Tüm şüphelerine karşın tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır. Metafizik, varoluş ve aşk temalarına vurgu yapan orijinal dizi yakında sadece Disney Plus’ta yerini alacak.