Aramızda Kalsın'ın Ceylan'ı evlilik teklifi aldı!

Aramızda Kalsın dizisinde Ceylan karakteriyle tanıdığımız oyuncu Ecem Çalık sevgilisi Faruk Bereketoğlu'ndan evlenme teklifi aldı.

Aramızda Kalsın'ın Ceylan'ı evlilik teklifi aldı! - Sayfa 1

Aramızda Kalsın dizisinde Ceylan karakteriyle tanıdığımız oyuncu Ecem Çalık, gönlünü 6 aydır birlikte olduğu üniversite arkadaşı Faruk Bereketoglu'na kaptırdı.

110
Aramızda Kalsın'ın Ceylan'ı evlilik teklifi aldı! - Sayfa 2

Çalık, medikal şirketi olan Faruk Bereketoglu'ndan dün gece Sunset'te evlenme teklifi aldı. "Evet" cevabını veren oyuncu, çevredekiler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.Çift, evliliğe ilk adımı başbaşa kutladı.

210
Aramızda Kalsın'ın Ceylan'ı evlilik teklifi aldı! - Sayfa 3

Çok yakın zamanda Paris'te yakın arkadaşlarıyla nikâh yapmayı planlayan ikili yazında Ankara'da tüm sevdikleriyle düğün yapacaklarını Medyaradar'dan Edda Sönmez'e açıkladı. Güzel oyuncu Ecem Çalık, yaptığı açıklamada "seneler sonra çok çok mutluyum çok güzel bir şeymiş" dedi.



310
Aramızda Kalsın'ın Ceylan'ı evlilik teklifi aldı! - Sayfa 4

İlk olarak, beyaz ekranın en çok izlenen dizilerinden biri olan Muhteşem Yüzyıl'da rol alan Ecem Çalık, bu projenin sonrasında "Aramızda Kalsın" adlı dizide Uğur Yücel'in kızı Ceylan karakterini canlandırmıştı. Beyazperde arenasına da yönetmenliğini Levent Ungör'ün üstlendiği 2002 tarihli Mevsim Çiçek Açtı adlı film sayesinde adım atan güzel yıldız, genç yaşta En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştü.

410