“Aramıza girdin” kavgasında yeni gelişme… Mahkemeden garip istek

Sevgilisi ile ayrıldıktan sonra onunla aynı masada oturan Kerem Kamışlı'yı denize attığı için 34 yıl hapsi istenen Yiğit Marcus Aral'ın yargılanmasına devam ediliyor. Yiğit Marcus Aral'ın avukatları mahkemeden garip bir istekte bulundu.

“Aramıza girdin” kavgasında yeni gelişme… Mahkemeden garip istek - Sayfa 1

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin'le ayrıldıktan sonra onunla aynı masada oturan Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral'ın avukatları; olası kasıtla öldürmeye teşebbüs, tehdit ve hakaret gibi suçlardan 34 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada Aral'ın hapse girmemesi için mahkemeden garanti istedi.

111
“Aramıza girdin” kavgasında yeni gelişme… Mahkemeden garip istek - Sayfa 2

Şevval Şahin'le ayrıldıktan sonra onunla aynı masada oturan Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral hakkında olası kasıtla öldürmeye teşebbüs, tehdit ve hakaret gibi suçlardan 34 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

211
“Aramıza girdin” kavgasında yeni gelişme… Mahkemeden garip istek - Sayfa 3

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Aral, ABD'de olduğu gerekçesiyle 3 celseye katılmamıştı.

311
“Aramıza girdin” kavgasında yeni gelişme… Mahkemeden garip istek - Sayfa 4

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre; avukatları, mahkemeye başvurarak, Aral'ın uluslararası bir bilişim şirketini yönettiğini, tutuklanması durumunda uluslararası iş ağı yönetiminin sekteye uğrayacağını, büyük maddi kayıp yaşayacağını ve ABD vatandaşlığının tehlikeye gireceğini ifade ederek tutuklanmaması için güvence belgesi verilmesini istedi.

411