Televizyon
21 Mayıs 2013 17:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

ARAMIYORUM KIZINI, KENDİN BUL! SERAP PAKÖZ'Ü YİNE ÇILDIRTTILAR!

VİDEO - Canlı yayınlanan programında konuklarını fırçalama geleneğini sürdüren Serap Paköz yine stüdyodaki konuğuna saydırdı.

FOX TV’de yayınlanan Yeni Bir Umut programına katılan ve kızı Merve’yi arayan Ramazan Bey, Paköz’ü adeta çıldırttı. Merve’yi kaçırdığı iddia edilen Salih’in ağabeyi Recep Bey yayına bağlanınca Ramazan Bey sinirlenerek, "Benim beş aydır canım yanıyor. En son çare sana geldim. Beni bunlarla muhatap etme" diye konuştu. Buna karşılık Paköz, "Tamam, biz işimizi yapalım" dedi.
 
Recep Bey, "Onun kızı Salih’in 7 yıllık yuvasını yıktı" iddiasında bulununca da küfür etmemek için kendini zor tutan Ramazan Bey, "Kızdırma beni, kapatın şunu" dedi.

"ÇIK GİT O ZAMAN"
 
Bunun üzerine Serap Paköz sinirlenerek, "O zaman çık Ramazan Bey ne yapayım? Çocuğuna gitmek için bu aşamaların olması lazım. Ben çat diye senin çocuğunu nasıl bağlayayım? Sen 5 buçuk aydır bulamamışsın... Bir dinle ya da o zaman, ben istemiyorum çocuğumu bulmayı de, çık git" diyerek tepki gösterdi.
 
"Ben size geldim" karşılığını veren Ramazan Bey’e Paköz, "O zaman sus" dedi.
 
"ARAMIYORUM KIZINI, KENDİN BUL"

 
Ramazan Bey Paköz’e yine, "Bunları bağlama, istemiyorum" deyince ünlü sunucu adeta çıldırdı. "Alın kardeşim, ben aramıyorum Ramazan Bey’in kızını, kendi bulsun" diyen Serap Paköz, "Bana işimi mi öğreteceksin Ramazan Bey. Senin hoşuna giden telefonları mı bağlayacağım ben? Delireceğim" diyerek Ramazan Bey’e çıkıştı.


İŞTE O ANLAR VİDEO