Reklam PR
21 Haz 2021 17:15 Son Güncelleme: 21 Haz 2021 17:19

Aralco Group, iletişim ajansını seçti

Gastronomi sektörüne getirdiği yenilikçi bakış açısı ile alanında fark yaratan Aralco Group’un tüm iletişim faaliyetlerini Contactplus İletişim Hizmetleri yönetecek.

Bisquitte, Komşu Kahve, Unichef, Chef Yourself ve Pişir markaları ile 11 yılı aşkın süredir yeme içme sektöründe faaliyet gösteren Aralco Group’un iletişim faaliyetlerini Contactplus İletişim Hizmetleri yönetecek.

Contactplus İletişim Hizmetleri, Türkiye’nin 5 farklı bölgesinde, 10 Bisquitte, 8 Komşu Kahve Şubesi ve yaklaşık 500 çalışan ile yılda 2 milyondan fazla misafir ağırlayarak sektör ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan Aralco Group’un iletişim stratejisinin oluşturulup planlanmasından sorumlu olacak. 

Contactplus İletişim Hizmetleri; teknoloji, gıda, turizm ve e-ticaret gibi birçok farklı alandaki müşterilerine stratejik çözümler sunmaya devam ediyor.

Contactplus İletişim Hizmetleri hakkında:

2004 yılında kurulan Contactplus İletişim Hizmetleri, farklı sektörlerden geniş bir müşteri portföyüne sahip. Medya iletişimi, marka itibar yönetimi ve dijital strateji danışmanlığı gibi yeni nesil iletişim çözümleri sunan Contactplus, müşterilerine sunduğu 360 derece iletişim çözümleriyle online ve offline medyaya yönelik stratejiler üretiyor. “Yeni nesil dijital iletişim üssü” olma hedefiyle hareket eden Contactplus, yenilikçi çizgi altı reklam tasarımları ve dijital pazarlama stratejileriyle danışmanlık sunduğu markaların iletişim dilini oluşturuyor. İDA (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği) üyesi olan Contactplus İletişim Hizmetleri, yurtdışındaki iş ortakları aracılığıyla müşterilerine uluslararası alanda da hizmet üretiyor.