Ara yüzde değişiklik: WhatsApp masaüstü kullananlar dikkat!

WhatsApp, masaüstü uygulaması için yeni beta güncelleme yayınladı.

Ara yüzde değişiklik: WhatsApp masaüstü kullananlar dikkat! - Sayfa 1

Sevilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, masaüstü uygulamasını güncelledi. Beta kullanıcılarının erişimine açılan güncelleme uygulamanın yazılım sürümünü 2.2201.2’ye yükseltti.  Bu demek oluyor ki WhatsApp, masaüstü uygulamasını kullanıyorsanız daha dikkatli olun. Kimse bu özelliği fark etmese bile  WhatsApp kendini güncellemiş görünüyor.

16
Ara yüzde değişiklik: WhatsApp masaüstü kullananlar dikkat! - Sayfa 2

Haber Global'de yer alan habere göre, Meta’ya bağlı olan mesajlaşma platformu, 2.2201.2 sürümüyle birlikte ‘Desktop Beta’ programının kullanıcı ara yüzünde birkaç değişiklik yaptı. 

26
Ara yüzde değişiklik: WhatsApp masaüstü kullananlar dikkat! - Sayfa 3

Geçtğimiz günlerde de  WhatsApp bildirimlerinde profil fotoğraflarını görebileceğiniz bir özellik duyurmuştu. Bu kez de WhatsApp masaüstü uygulaması için kolları sıvadı. 

36
Ara yüzde değişiklik: WhatsApp masaüstü kullananlar dikkat! - Sayfa 4

Artık WhatsApp Desktop’u karanlık modda kullanırken, sohbet baloncukları daha koyu yeşil gözükecek. Önceki sürümlerde de baloncukların rengi yeşildi, ancak WhatsApp yeni sürümde yeşili belirgin hale getirdi. Ayrıca mesaj yazma alanı önceden oval bir görünüme sahipken; 2.2201.2 sürümünde ise dikdörtgene daha çok benziyor. 

46