Televizyon
25 Şub 2011 00:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:04

''APTAL APTAL ŞEYLER YAZIP ADAMIN ASABINI BOZMAYIN!'' FATİH ALTAYLI HABERTÜRK'TE FENA PATLADI!

Habertürk ekranları Altaylı'nın izleyicilerden gelen maillere gösterdiği sert tepkiyle sarsıldı...

Fatih Altaylı yine izleyici maillerine gösterdiği tepkiyle Teke Tek’e damga vurdu, Habertürk ekranları Altaylı’nın öflesiyle sarsıldı. Osmanlı tarihinin en tartışılan padişahlarından Abdülhamit’in mercek altına alındığı programa gelen izleyici mailleri canlı yayında krize neden oldu.

Altaylı bir izleyiciden gelen maili okuduktan sonra açtı ağzını yumdu gözünü. Abdülhamit döneminde tek karış toprak kaybedilmediğini savunan maili yazan seyirciyi ti’ye alan Altaylı sadece dalga geçmekle yetindi.

"Sizin karış anlayışınızı sorgulamak lazım bence. Sizinki gibi cehalet ve cürret görmedim. Neyse biz şimdi bir araya gidelim, reklamları izleyin siz belki onu anlarsınız."

ALTAYLI REKLAM DÖNÜŞÜ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ!

Programda asıl kıyametin koptuğu anlar ise reklam dönüşü yaşandı. Bazı maillerdeki kimi ifadelere sinirlenen Altaylı’nın tepkisi reklam dönüşü tavan yaptı. Adeta sinir krizi geçiren Altaylı bu kez ağzına geleni söyledi:
 
"Artık bu programı izlemek için zeka ve kişilik testi yapacağız. Çünkü dangalakça şeyler yazıyorsunuz.  Sizin dangalaklığınız Osmanlı’nın toprak kayıplarını geri getirmez. Abdülhamit kötü bir padişah değildir ama en büyük toprak kaybı O’nun döneminde yaşanmıştır. Aksi söylemler de palavradır. Salak salak şeyler yazıp insanı çıldırtmayın. Atatürk yaşasaydı sizin gibi dangalakları sürerdi ülkeden. Aptal aptal şeyler yazıp adamın asabını bozmayın. Dinleyin öğrenin, öğrendiğinizi beğenmiyor ve ezberlediğiniz salakça şeylere inanmaya devam edecekseniz de bu sizin aptallığınız olur."