Magazin
18 Oca 2023 13:01 Son Güncelleme: 18 Oca 2023 13:06

Apar topar hastaneye kaldırılmıştı! Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl?

Ciddi sağlık sorunları yaşayan ve uzun süre hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil, Kıbrıs’ta rahatsızlanmıştı. Acilen ambulansla hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama kız kardeşi Yeşim Erbil’den geldi.

Üç yıl önce evinin banyosunda düşen ve iç kanama geçiren ünlü komedyen geçtiğimiz yıllarda uzun bir süre 'Kaçış Sendromu' hastalığı sebebiyle tedavi görmüştü. Ardından sağlığına yeni yeni kavuşan ünlü şovmenden bir haber daha geldi. KKTC'de rahatsızlanarak acil bir şekilde ambulansla hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmamıştı. Sevenleri Erbil'in sağlık durumunu merak ederken ilk açıklama Erbil'in kız kardeşi Yeşim Erbil'den geldi.

'SANIRIM KIBRIS’TA YORULDU'

Yeşim Erbil, ünlü şovmenin sağlık durumuna ilişkin şöyle konuştu: “Bu hafta tedavisinde rutin serum haftasıydı. Onun öncesinde bir atak geçirmiş ama şimdi durumu iyi, hastaneden çıktı. Mustafa Abim gitti yanına. Kıbrıs’ta yoruldu sanırım, o yüzden böyle bir atak geçirmiş olabilir. Serumları götürüldü, orada takılacak. Şu anda herhangi bir sorun yok"