Spor
14 Oca 2024 19:00 Son Güncelleme: 14 Oca 2024 20:34

Antalyaspor'un oyuncusundan skandal gol sevinci! "Bebek katillerinin..."

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Yehezkel bugün attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi. Yehezkel'in bu hareketi sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Yehezkel'in attığı golden sonra gösterdiği mesaj skandala yol açtı.

100'ÜNCÜ GÜN İŞARETİ

Mesaj Hamas'ın 7 Ekim'de yaptığı saldırı ve üzerinden geçen 100 günü ifade ediyor.

ANTALYASPOR ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

Antalyaspor kulübü, Sagiv Yehezkel'in bu gol sevinci sosyal medya hesaplarından paylaştı. Gelen tepkiler sonrası fotoğraf kısa süre içinde yayından kaldırıldı.

Antalyaspor'dan yapılan açıklama şöyle;

Bugün Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın 68’inci dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Sagiv Jehezkel’in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir.

Yönetim Kurulumuz, sonunda şampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karşı davranışlarda bulunulmasına asla müsaade etmeyecektir.

Ne anlama geliyor?

Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra gösterdiği mesajda "100 days... 7.10..." yazıyordu. Mesaj Hamas'ın 7 Ekim'de yaptığı saldırı ve üzerinden geçen 100 günü belirtiyor.