Spor
17 Oca 2023 17:50 Son Güncelleme: 17 Oca 2023 18:51

Antalyaspor, Haji Wright'ın bonservis bedelini açıkladı!

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesindeki Haji Wright'ın bonservis bedelini açıkladı.

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, transferin gözdesi olan Haji Wright ile ilgili, "Wright için sadece Fenerbahçe ya da Galatasaray değil, Avrupa'dan, Arabistan'dan ve Çin'den birçok takımın ilgisi var. Bizim için en iyisi neyse ona göre karar vereceğiz. Belirlediğimiz bonservis bedeli, 10 milyon euro"  dedi.

Çetin, Habertürk Spor'dan Oğuzhan Genç'e konuştu. Kırmızı-beyazlılar, ilk devreyi bir maçı eksik 18 puanla 15. sırada tamamlarken Çetin, takımın performansına yönelik, "Puan olarak istediğimiz yerde değiliz. Üst üste sakatlıklar yaşadık. İnşallah ikinci yarıda daha iyi yerde oluruz" ifadelerini kullandı.

Çetin, transferle ilgili ise önemli açıklamalarda bulundu. Çetin, Wright ile ilgili, "Wright için sadece Fenerbahçe ya da Galatasaray değil, Avrupa'dan, Arabistan'dan ve Çin'den birçok takımın ilgisi var. Bizim için en iyisi neyse ona göre karar vereceğiz. Belirlediğimiz bonservis bedeli 10 milyon euro" diye konuştu.

Çetin, Galatasaray'ın gündemine gelen Güray Vural ve Beşiktaş iddiaları ortaya atılan Fernando için ise, "İkisi de bizim oyuncumuz" dedi. Bünyamin Balcı konusunda ise Çetin,"Türkiye'den gelen bir teklif yok, sadece yurt dışından var" ifadesini kullandı.