Gündem
24 Oca 2024 12:55 Son Güncelleme: 24 Oca 2024 13:00

Antalya’da ‘sıra dışı’ bir başkan adayı! ‘Yaparsa Gariban Osman yapar...’

Antalya’nın Serik ilçesinden Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Osman Bülüç, ‘sıra dışı seçim kampanyası’ sosyal medyada gündem oldu.

Antalya’nın Serik ilçesinde, ilçenin tek Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Osman Bülüç, ‘sıra dışı seçim kampanyasıyla’ dikkat çekiyor.

GÜNDÜZ GAZETE DAĞITIYOR, AKŞAM MİTİNG DÜZENLİYOR

Gazete dağıtım işiyle geçimini sağlayan, evli ve 2 çocuk babası 48 yaşındaki Osman Bülüç’ü diğer adaylardan ayıran özelliği ise sıra dışı seçim çalışmaları…

Gündüzleri gazete dağıtan Bülüç, gittiği her kapıdan oy istiyor. Akşam olduğunda ise mitingler yapıyor, düzenlediği konvoylara da yine bisikletiyle gidiyor.

“YAPILAMAYANLARI YAPMAK İÇİN BAŞKANLIĞA TALİBİM”

Şimdiye kadar görev alan başkanların ilçeye sahip çıkmadığını, hizmet yapmadığını ve sözlerinde durmadığını savunan Osman Bülüç, Serik’te yapılamayanları yapmak için belediye başkanlığına talip olduğunu dile getirdi.

“Amacım halkla birlikte Serik’e sahip çıkmak. Halk beni sevdi, kucakladı. Bende verilen destekle bu yola çıktım. 33 senedir Serik’te geziyorum. Bütün insanlar, özellikle tüm esnaf, beni tanır. İnsanlarla diyaloğum çok. Seçimi sandık ve halk belirler. Benim onlara güvenim sonsuz” diyen aday, ‘Yaparsa Gariban Osman yapar’ sloganıyla paylaştığı videolarla sosyal medyada gündem oldu. 

İşte Osman Bülüç’ün sosyal medyada gündem olduğu o video…