Magazin
12 Oca 2019 18:59 Son Güncelleme: 12 Oca 2019 19:56

Anneye en acı veda... Hande Erçel'in annesi toprağa verildi

Oyuncu Hande Erçel’in bir süredir kanser ile mücadele eden annesi Aylin Erçel, dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Donör olmak isterken annesini kaybetmenin acısını yaşayan Hande Erçel'i, Zincirlikuyu Camii'ndeki törende babası Kaya ile ablası Gamze Erçel teselli etti.

Kelebekleri sevdiği için 'Kelebeğim' diye seslendiği annesinin tabutu ile yakalarına kelebek figürleri takan Hande Erçel, babası, ablası ve babaannesiyle cenaze avlusunda yakınlarının taziyelerini kabul etti.

Annesinin tabutu başında babaannesinden destek alarak metanetli durmaya çalışan Erçel'i acılı gününde eski sevgilisi Murat Dalkılıç da yalnız bırakmadı. Erçel'in annesinin Ulus'taki evine de giden Dalkılıç'ın, birlikte görüntü vermemek için eski sevgilisiyle cami avlusunda yanyana gelmemeleri dikkat çekti. Tabut başındaki Erçel'in yanına gitmemesi dikkat çeken şarkıcı Dalkılıç'ın, Aylin Erçel için cami önünde lokma dağıttırdığı öğrenildi.

Genç oyuncuya acılı gününde bir dönem birlikte aynı dizilerde oynadığı Burcu Özberk, Tolga Sarıtaş, Tolgahan Sayışman'la birlikte Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sağyaşar, Hatice Şendil, Burak Deniz, Serkan Çayoğlu gibi ünlü simalar destek verdi.

Aylin Erçel, ikindi namazı kılınan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.