Medya
20 Nis 2020 13:54 Son Güncelleme: 20 Nis 2020 14:04

Annesini kaybeden Caroline Koç'u kahreden karar

Sabah yazarı Bülent Cankurt, “Annesi için son görevini yapamadı” başlıklı yazısında, Caroline Koç’un annesinin cenazesine gidemediğini belirtti.

Dört yıl önce yaşamını yitiren Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç’un İsveç’te yaşayan annesi Marianne Graud geçen günlerde hayatını kaybetti. Caroline Koç, koronavirüs nedeniyle İsveç'e gidemedi.

Sabah yazarı Bülent Cankurt, “Annesi için son görevini yapamadı” başlıklı yazısında, Caroline Koç’un annesinin cenazesine gidemediğini belirtti.

Cankurt, Caroline Koç’un, Koç Holding'in özel uçağıyla cenazeye gitmek istediğini, Türkiye’den çıkış izni almasına rağmen İsveç hükümetinin giriş-çıkış yasağından dolayı izin vermediğini aktardı.

Bülent Cankurt’un yazısının ilgili bölümü şöyle:

Dört yıl önce zamansız bir şekilde henüz 55 yaşındaki eşi Mustafa Koç'u kaybeden Caroline Koç, şimdi de annesi Marianne Giraud'nun yasını tutuyor. Vefat haberini ABD'de öğrenim gören torunu Aylin Koç'un duyurduğu, İzmir'in en önemli Levanten ailelerinden birine mensup olan Marianne Hanım da, maalesef dünyayı kasıp kavuran koronavirüs illetine yenik düştü.

HOLDİNGİN UÇAĞIYLA GİDECEKTİ

Caroline Hanım'ın eşini kaybettiği yıl, hem annesi Marianne Hanım, hem de babası Herve Bey Alzheimer'a yakalanmıştı. O yıl anne-babasını anavatanları İsveç'te yaşayan ablası Medeleine Hanım'a emanet eden Caroline Koç, sık sık İsveç'e gidiyordu. Ancak üzülerek öğrendim ki; her fırsatta soluğu ailesinin yanında alan Caroline Hanım, maalesef annesinin cenazesine gidememiş. Caroline Hanım, hastanedeki üç haftalık yaşam savaşını cuma günü kaybeden annesinin cenazesine Koç Holding'in özel uçağıyla gitmek istemiş. Türkiye'den çıkış için izin almış ancak İsveç hükümeti, ülkeye giriş çıkışları yasakladığı için izin vermemiş. Bu da Caroline Hanım'ı kahretmiş. Allah'tan Marianne Hanım'a rahmet, Caroline Hanım ve diğer sevenlerine de sabırlar dilerim.