Medya
25 Kas 2022 13:05 Son Güncelleme: 25 Kas 2022 13:32

Annesi kanser hastası Melis Alphan isyan etti! "Batırdılar ülkeyi..."

Kanser hastası annesinin yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşan gazeteci Melis Alphan, ülkenin güncel durumuna isyan ederek, "Ağır aksak da olsa işleyen sistem vardı, artık o da yok. Batırdılar ülkeyi…” dedi.

Gazeteci Melis Alphan, kanser hastası annesinin yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşarak isyan etti.

“Annem kanser hastası. Özel sigortası var. Yeni poliçe tutarı 80 bin TL geldi. Sadece yatarak. Her ay pet, MR vs cepten veriyor. Kimi hastanede SGK geçiyordu, artık geçmiyor. Çünkü SGK hastanelere ödemiyor. Ağır aksak da olsa işleyen sistem vardı, artık o da yok. Batırdılar ülkeyi…” diyen Alphan, sözlerine şöyle devam etti:

“Bir yılda 3 katı zamlanan sigorta… Ve bu uyduruk resmi enflasyon rakamlarına inanmamızı bekliyorlar. Bizi keriz yerine koyuyorlar. Oysa her gün o enflasyon bize giriyor. Allahlarından bulasıcalar…

Bu seçimde bunlardan kurtulamazsak biz artık bittik. Abuk sabuk o aday olmasın şu olsun şımarıklığını bir yana bırakıp karşılarında kim olursa oy vermezsek topluca biz gerçekten keriziz.”

 

‘ZAMAN GEÇMİYOR, ADETA KARA DELİĞE YAKLAŞTIKÇA ZAMANIN YAVAŞLAMASI GİBİ…’

Melis Alphan, bir diğer paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

“Çok ama çok öfkeliyim. Bu öfkeyi umarım doğru yere kanalize edebilirim. Cehenneme dönmüş bir ülkede hala seçim bekliyoruz. Zaman geçmiyor. Adeta kara deliğe yaklaştıkça zamanın yavaşlaması gibi…”