Anlattıklarıyla Zahide Yetiş'i şoke etti! Semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi

Hafta içi her gün Star Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Zahide Yetiş 'Yeniden Başlasak' programı ile adından söz ettiriyor. Programa katılan konuklar anlattıklarıyla sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa 23 yıllık eşinden boşanmak istediğini söyleyen Ceylan Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. Ceylan Hanım, semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi. Zahide Yetiş duyduklarına inanamadı.

Anlattıklarıyla Zahide Yetiş'i şoke etti! Semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi - Sayfa 1


Star Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Zahide Yetiş 'Yeniden Başlasak' programı ile sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Programa bu defa 23 yıllık evliliğini bitirmek istediğini söyleyen Ceylan Hanım'ın kocası hakkındaki iddiaları damga vurdu.

15
Anlattıklarıyla Zahide Yetiş'i şoke etti! Semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi - Sayfa 2

45 yaşındaki kadın 62 yaşındaki kocasından kaçıp soluğu Zahide Yetiş'in yanında aldı. 23 yıllık evliliğini bitirmek isteyen Ceylan Hanım boşanmak için ünlü sunucudan yardım istedi.

25
Anlattıklarıyla Zahide Yetiş'i şoke etti! Semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi - Sayfa 3

Kocasının eski karısını balta sapları ve sopalarla dövdüğünü evlendikten sonra öğrendiğini söyleyen Ceylan Hanım anlattıklarıyla Zahide Yetiş'i şoke etti.

35
Anlattıklarıyla Zahide Yetiş'i şoke etti! Semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi - Sayfa 4

'ÇORBA PİŞİRDİĞİM İÇİN...'
Eşinin acayip sorunlu biri olduğunu söyleyen Ceylan Hanım çocuklarının yanında hakaretler işittiğini de dile getirdi. Canlı yayında gözyaşlarını tutamayan Ceylan Hanım çorba pişirdiği için bile dayak yediğini ve eşinin çorbayı başından aşağı döktüğünü anlattı.

45