Gündem
24 Eki 2018 12:17 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:56

Ankara'da bomba iddia! MHP'nin adayı Melih Gökçek mi?

Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Melih Gökçek'i aday olarak göstereceği belirtildi

Ankara kulislerine bugün bomba gibi bir iddia düştü. İddiaya göre AKP tarafından görevinden kovulan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlerde ittifakı bozan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından aday olarak gösteriliyor. 

CNN Türk Muhabiri Ünal Kaya bu gelişmeyi şu sözlerle aktardı:

"MHP lideri Bahçeli ile Melih Gökçek'in görüşmesiyle birlikte netleşmiş olacak. Geçtiğimiz haftalarda da Bahçeli ve Gökçek arasında görüşme olduğu kulislerde konuşulan iddialar arasında bulunuyor. Bugün MHP kaynakları da Ankara adaylarının Melih Gökçek olduğunu duyurdular."

17 saat önce tweet attı!

 Gökçek tarafından konuyla ilgili henüz bir açılama yapılmadı ancak Gökçek bu iddiadan 17 saat önce attığı tweette AKP/MHP ittifakının bozulmaması çağrısında bulunmuştu.

Gökçek mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yerel yönetim seçimlerinde Ak Parti/MHP seçim ittifakının bozulmasına kimler seviniyor? Sevinenlere bakın. Yorumu rahat yapabilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde ittifak başarı getirmişti. Yerel seçim ittifakını yapalım, küresel ve yerli işbirlikçilerin oyununu bozalım”