Eğitim
16 Haz 2023 14:30 Son Güncelleme: 16 Haz 2023 14:30

Ankara Üniversitesi toplu iş sözleşmesi imzaladı

Ankara Üniversitesi ile Öz Sağlık İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Türk Ağır Sanayi ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası'nın (TÜHİS) Çankaya'daki Genel Merkezi'nde gerçekleşen Toplu iş sözleşmesi imza törenine Ankara Üniversitesi Genel Sekreteri Ömer Nadir Soylu, Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Hastanesi Fakülte Sekreteri Gülnaz Çetin, AÜ Personel Daire Başkanlığı Sözleşmeli Personel Birim sorumlusu Ali Elçuk ve diğer yetkililer katıldı.

Törende söz alan Ankara Üniversitesi Genel Sekreteri Ömer Nadir Soylu, üniversite çalışanlarının haklarının korunması ve yaşam refahlarının artırılmasını Ankara Üniversite olarak çok değerli bulduklarını belirterek, "Buradaki amacımız, işyerlerimizdeki düzenli ve verimli çalışmayı sağlayarak, üretimi artırmak ve işveren ve işçilerimizin hak ve menfaatlerini temin etmek. Bunun için taraflar adına buradayız. Karşılıklı iyi niyet, güvenle iş barışını sağlamış bulunuyoruz. Tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Törenin ardından Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert ile Ankara Üniversitesi Genel Sekreteri Soylu arasında imza atılarak toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Tören çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.