Gündem
16 Eki 2015 12:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:56

Ankara metrosunda canlı bomba paniği kamerada!

Ankara'da metro içinde yaşanan canlı bomba paniği kameralara yansıdı. Görüntülerde izdihamın oluştuğu ve onlarca kişinin kaçıştığı görüldü.

Ankara'da Tren Garı'nda yaşanan saldırının üstünden birkaç gün geçtikten sonra Batıkent-Sincan yönüne giden metroda bomba paniği yaşandı. Metrodaki bir kadının yanındaki vatandaştan şüphelenip “Bomba var!” diye bağırması üzerine yüzlerce kişi metrodan inip raylarda yürümüştü.

İZDİHAM OLUŞTU

Ortaya çıkan yeni görüntülerde metro içinde bir kadının "Yanımdaki adamda bomba var" diye bağırması üzerine vatandaşların, bir anda giden metronun kapılarına yüklendiği ve izdihama neden olduğu görülüyor.

SİLAHINA SARILDI

Bu sırada bazı vatandaşların ezilme tehlikesi geçirdiği ve bir kişinin silahını çıkardığı görüldü. Yaşanan panik üzerine metro acilen durduruldu ve kapıları açılarak boşaltıldı.

RAYLARDAN YÜRÜDÜLER

İki istasyon arasında metrodan inen vatandaşlar, rayların üzerinde yürümeye başladı. Yerden 15 metre yüksekte yaklaşık 100 metre yürüyen vatandaşlar, tek sıra halinde ilerledi. EGO yetkilileri, trenin teknik nedenlerle durdurulduğunu, vatandaşların bunu bomba ihbarı olarak algılayarak panik yaptığını ileri sürdü.