Polemik & Kulis
23 Mayıs 2016 12:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:32

Ankara medyasının başarılı ismi bekarlığa veda etti! (Medyaradar/Özel)

Ankara'nın en sevilen ve başarılı muhabirlerinden Ercan Gürses ile CNN Türk'ün eski ekonomi muhabirlerinden Yeşim Gül dün Başkent'te dünyaevine girdi.

Uzun yıllar TGRT'de muhabirlik yaptıktan sonra Show TV ve NTV'de Başbakanlık muhabirliği görevini üstlenen TGRT'de Ercan Gürses ile Hafta Sonu programını hazırlayıp sunan ve halen Reuters Haber Ajansı'nda Siyasi Muhabir olarak çalışan Ercan Gürses, bir dönem CNN Türk İstanbul'da ekonomi muhabiri olarak çalışan ve şu anda Uluslararası bir şirkette ticari danışman olarak görev yapan Yeşim Gül'ün düğün töreni Söğütözü'ndeki Wyndham Hotel'de gerçekleşti.



Düğün tarihinin Ak Parti kongresine denk gelmesine rağmen Ankaralı gazeteci ve televizyoncular Ercan Gürses ve Yeşim Gül'ü bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Hatta bazı gazeteciler, kongreden fırsat bulduklarında soluğu nikah töreninde aldılar.



Genç çiftin nikah şahitleri de yine medyadan oldu. Reuters Haber Ajansı Türkçe Servisi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Coşkun, TRT Avaz kanalının Genel Yayın Yönetmeni Murat Akkoç, Kameraman Yıldıray Çınar ve Onur Avcı Ercan Gürses ve Yeşim Gül'ün şahitleri arasında yer aldı.



Medyaradar ailesi olarak biz de Ercan Gürses ve Yeşim Gül çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



 MEDYARADAR/ÖZEL