Gündem
07 Nis 2011 21:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:13

ANKARA GAZETECİLER CEMİYETİ'NDE DEPREM! 130 BİN LİRALIK LÜKS MAKAM ARACI TOZU DUMANA KATTI!

Başkan'ın lüks makam aracı Ankara Gazeteciler Cemiyeti'nde tozu dumana kattı. Cemiyet olağan üstü kongre kararı aldı.

Ankara Gazeteciler Cemiyeti’nde olağanüstü kongre kararı alındı. Cemiyet üyeleri arasında başlayan muhalif hareket yönetim kuruluna da yansıyınca kongre kararı kaçınılmaz oldu.

Cemiyet’i karıştıran olayların perde arkası da hayli çarpıcı iddialara dayanıyor. Cemiyet üyeleri arasında başlayan muhalafet yönetim kurulunda çatlak açacak boyuta varırken kulislerde lüks makam aracı iddiaları dolaşıyor.

130 BİN LİRALIK LÜKS MAKAM ARACI TOZU DUMANA KATTI!

Ankara Gazeteciler Cemiyeti’nde tozu dumana katan olayların temelinde Cemiyet Başkanı Nazmi Bilgin’e karşı başlayan muhalefet yatıyor. Bilgin’in cemiyet bütçesinden 130 bin Lira değerinde Chrysler marka lüks bir makam aracı almasıyla çılgına dönen üyelerin tepkisi yönetim kuruluna da yansıdı. Cemiyet bünyesinde zaten üç adet lüks makam aracı olduğunu belirten üyeler Başkan’a karşı adeta isyan başlattı. Yönetim Kurulu’nun ikiye bölünmesine yol açan tepkiler sonrası olağaüstü kongre kararı alındı.

TARİHİNDEKİ İLK OLAĞANÜSTÜ KONGRE

8 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü kongrenin yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde 15 Mayıs’ta yapılması kararlaştırıldı. Çok büyük olasılıkla 15 Mayıs’ta yapılacak olan kongre Cemiyet Başkanı Nazmi Bilgin’in kaderini de belirleyecek.

Ankara Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılacak olağanüstü kongrenin en önemli özelliklerinden biri de cemiyetin tarihinde bir ilk oluşu. Cemiyet kuruluşundan beri ilk defa olağanüstü kongre yapacak.

gazeteciler