Politika
02 Mar 2020 11:50 Son Güncelleme: 02 Mar 2020 12:13

Ankara bu fotoğrafı konuşuyor! Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na elini uzatmadı!

İdlib şehitlerinden Uzman Onbaşı Halil Çankaya için Ankara'da düzenlenen cenaze törenine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na takındığı tavır dikkat çekti.

Suriye'nin İdlib kentinde hava saldırısında şehit olan 34 askerden biri olan Uzman Onbaşı Halil Çankaya (24) memleketi Ankara'da düzenlenen törenle toprağa verildi. Şehidin cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.

BAHÇELİ ELİNİ UZATMADI

Törene MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yanı sıra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Türkiye 34 şehidin yasını tutarken “Şehitler tepesi boş kalacak. İdlib’de ne işimiz var?” sözlerini kullanan Kılıçdaroğlu'na, MHP lideri Bahçeli elini uzatmadı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ''İdlib'de ne işimiz var?'' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sergilediği tavır sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. MHP liderinin, İdlib'de şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Halil Çankaya'nın cenazesinde kendisini selamlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bakışı günün karesi oldu.