Gündem
18 Tem 2016 12:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:23

Ankara Adliyesi'nde çatışma! Darbeci subay rehin aldığı kişiyi öldürdü!

Ankara'da, darbeci subay olduğu iddia edilen bir kişi polisten kaçmak isterken bir kişiyi rehin alarak öldürdü. İsmi açıklanmayan subay, polis tarafından vurularak gözaltına alındı.

Ankara'da darbe girişimine katılan subaylardan olduğu iddia edilen bir kişi, elinde silahla kaçarken, polisler tarafından vurularak gözaltına alındı. Bu kişinin rehin aldığı bir kişiyi öldürdüğü, iki polisi de çatışmada yaraladığı bildirildi.

POLİS ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İSTEDİ

Alınan bilgiye göre, İrfan Baştuğ Caddesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde polis ekipleri, elinde silah bulunan bir şüpheliyi yakalamak istedi.

ŞÜPHELİ OTOMOBİLİ GASP ETTİ

Polisten kaçan şüpheli, bir vatandaşı yaralayarak otomobilini gasp etti. Yaralı vatandaşın da içinde bulunduğu otomobille Ulus istikametine giden şüpheli, Çankırı Caddesi'nde YİBA Çarşısı önünde durduruldu.

REHİNENİN KAFASINA SİLAH DAYADI

Bu sırada, içinde Mehmet Nevzat Alkan adlı vatandaşın bulunduğu 06 MNA 33 plakalı başka bir aracı gasp etmek isteyen şüpheli, kaçamayacağını anlayınca Alkan'ın kafasına silah dayadı.

GASP EDİLEN İLK ARACIN SAHİBİ ÖLDÜ

Polisle çatışmaya giren şüpheli, silahla vurularak gözaltına alındı. Olayda, gasp edilen ilk aracın sahibinin öldüğü, çatışmada iki polisin yaralandığı öğrenildi.

DARBECİ SUBAY OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Olay yerinde incelemeler devam ederken, polisle çatışmaya giren kişinin üzerinden askeri kimlik çıktığı, bu kişinin darbe girişimine katılan subaylardan olduğu iddia edildi.

MOTOSİKLETTEN DÜŞEN POLİS YARALANDI

Şüphelinin takibi sırasında da motosikletten düşen bir başka polisin daha yaralandığı kaydedildi.