Magazin
13 Nis 2019 10:00 Son Güncelleme: 13 Nis 2019 10:04

Angelina Jolie'den Brad Pitt'e 'zeytin dalı'

Angelina Jolie'nin Brad Pitt ile barışmak istediği iddia edildi.

Bir zamanlar 'Brangelina' adıyla anılan Angelina Jolie (43) ile Brad Pitt'in (55) 2,5 yıl önce başlayan boşanma davası henüz sonuçlanmamışken, ünlü çiftle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Üçü biyolojik, üçü de evlatlık olan altı çocuğun velayeti üzerinde anlaşamadıkları için boşanma davası sonuçlanmayan çiftin yeniden bir araya gelme ihtimali gündemde...

The Sun gazetesinde yer alan habere göre Angelina Jolie evliliğini kurtarmak ve Brad Pitt'i geri kazanmak istiyor. Gazeteye konuşan kaynaklar, Angelina Jolie'nin Brad Pitt'le ilişkisine devam etmeye istekli olduğunu belirtti. Gazeteye göre, Angelina Jolie'nin boşanma pazarlıklarını uzatmasının sebebi, barışma umudu taşımasından kaynaklanıyor. Gazeteye konuşan kaynak, 'Angelina Jolie yeniden bir aile olmak istiyor. Bu nedenle boşanmanın her detayını Brad için zorlaştırıyor' ifadesini kullandı. Haber, Brad Pitt'in ise barışma konusuyla ilgilenmediğini, Angelina Jolie ile çocukları için arkadaşça bir ilişki sürdürmek istediği bilgisini içeriyor.

Angelina Jolie, son zamanlarda sık sık çocuklarıyla birlikte etkinliklerde ya da dışarıda zaman geçirirken görülürken; Brad Pitt'in çocuklarıyla görüşmesi gizli tutuluyor. Çiftin altı çocuğu Maddox (17), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (12), ikizler Knox ve Vivienne'in (10) velayetinin kimde olacağı henüz netleşmezken, boşanma davası süresince geçici anlaşma gereği velayetleri anneleri Angelina Jolie'de bulunuyor.