Gündem
21 Şub 2013 14:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

ANADOLU EFES'E GİZLİ KAMERA SÜRPRİZİ! VİDEO

Anadolu Efes her şeyden habersiz yeni reklam filminde rol aldı. Bu sürpriz onları dumur etti.

Anadolu Efes geçtiğimiz yıl taraftarları için kamera karşısına geçip Duman'ın 'Senden Daha Güzel' şarkısını seslendirmişti. Bu kez taraftarları onlara bir sürpriz yaptı. Klasik müzik konserine gittiklerini düşünen Anadolu Efes oyuncuları tabir yerindeyse bu sürpriz karşısında durmur oldu.

BU KEZ TARAFTAR SÖYLEDİ
Oyuncular, geçtiğimiz günlerde de her şeyden habersiz olarak yeni reklam filminde rol aldılar. Bu kez Anadolu Efes taraftarları, oyuncular için 'Senden Daha Güzel' şarkısını seslendirdi.

GİZLİ KAMERAYLA ÇEKİLDİ
Tamamı gizli kamerayla çekilen filmde, Anadolu Efes oyuncuları bir klasik müzik konserine gittiklerini zannediyorlar. Salondaki izleyiciler ve orkestra yavaş yavaş yerlerini alırken, Anadolu Efesli basketbolcular da kendilerine yapılacak sürprizden habersiz koltuklarına oturuyorlar.

UYUKLAYAN DA VAR, SAATİNE BAKAN DA
Onlarca müzisyenden oluşan dev orkestranın ve hemen ardından da orkestra şefinin sahnede yerlerini almasıyla birlikte konser başlıyor. Protokole sıralanan oyuncular arasında saatine bakan da var uyuklayan da.

SENDEN DAHA GÜZEL SÜRPRİZİ
Kısa bir klasik müzik dinletisinde bile sıkılan oyunculara sürpriz  şefin el hareketiyle başlıyor. Orkestra Duman'ın "Senden Daha Güzel" şarkısını çalıyor. Bu sırada Anadolu Efes taraftarlarından birisi ayağa kalkıyor ve şarkıyı söylemeye başlıyor. Daha sonra salonun çeşitli yerlerinden taraftarlar birer ikişer ayağa kalkarak şarkıya eşlik ediyorlar. Tüm bu sürpriz çekimden habersiz olan basketbolcular ise yavaş yavaş ne olduğunun farkına varıyorlar. Ancak sürpriz bununla da bitmiyor..