Gündem
06 Ağu 2010 11:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

ANADOLU ATEŞİ BİR KEZ DAHA BOĞAZI AYAĞA KALDIRDI!

Anadolu Ateşi, dünyanın en güzel sahnelerinden birisi olan ve İstanbul Boğazı'nın hemen yanında bulunan Kuruçeşme Arena'da sanatseverle buluştu.

Anadolu Ateşi Evolution ve Troya gösterisiyle hız kesmeden gösteriden gösteriye koşan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Türkiye ve dünyada ayakta alkışlanmaya devam ediyor.

Dev kadrosuyla sahnelediği Troya; Antalya Gloria Aspendos Arena’da her Salı seyirciyle buluşurken, Anadolu Ateşi Evolution gösterisiyle de yurtiçi ve yurtdışında sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu yaz sezonunda İstanbul’un muhteşem boğaz manzarasıyla bütünleşen ve dünya starlarının bile hayran kaldığı Kuruçeşme Arena’da dün akşam 2’nci kez sahne alan topluluk yaklaşık 5 bin kişiyi unutulmaz bir gece daha yaşattı.

Gösteri sonrasında dakikalarca ayakta alkışlanan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, seyirciyi selamladıktan sonra dansçı ekibiyle mini bir dans gösterisi sunarak kapanışı yaptı.

Kuruçeşme Arena’nın büyülü atmosferinde yaptıkları gösterini her defasında büyük ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdoğan, “Burası dünya starlarının bile ilgi odağı. Birçok star burada binlerce kişiyle buluştu. Bizim gösterilerimiz de artık geleneksel hale geldi. Her yaz sezonunda ayda bir kez sahne alıyoruz. Ve binlerce kişi bizi yalnız bırakmıyor. Büyük gurur kaynağımız. Gösterilerden sonra dakikalarca izleyici tarafından ayakta alkışlanmamız bütün yorgunluğumuzu alıyor” dedi.