Gündem
24 Eki 2013 11:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:43

ANADOLU AJANSI KOBİ'LERİN HİZMETİNDE

AA, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan, üretimin vazgeçilmezi tüm küçük sermayeli yatırımcıların hizmetinde..

Anadolu Ajansı, 100.Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği yeni ürünlerinden "KOBİ Haberleri Bülteni" ile Türkiye'de KOBİ'lerin sesi oluyor.

Anadolu Ajansı, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan, üretimin vazgeçilmezi tüm küçük sermayeli yatırımcıların hizmet, yatırım ve ürünlerini, örnek uygulama ve başarılarını, etkileyici üretim ve pazarlama öykülerini; haber değeri taşıyan tüm faaliyet ve etkinliklerini KOBİ Haberleri Bülteni adı altında yayınlayarak, Anadolu Ajansı'nın geniş servis ağı içerisinde duyurup, kamuoyu ile paylaşıyor.

KOBİ Haberleri Bülteni'nde yer alan haberler, Anadolu Ajansı'nın deneyimli muhabirleri tarafından uluslararası habercilik norm ve formatlarına uygun yazılarak, yerel, ulusal ve uluslararası yüzlerce TV, radyo, gazete, dergi, internet ve mobil mecralara ulaştırılıyor.

KOBİ Haberleri Bülteni'ni medya kuruluşlarının yanı sıra sektörel kuruluşlar, meslek birlik ve odaları, üniversiteler, kamu kurumları, holdingler, bankalar, ekonomik derecelendirme ve analiz kuruluşları gibi çok geniş bir abone ağı takip ediyor.