Medya
22 Şub 2017 11:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:30

Ana Haber'de yeni bir akım başlattı! Erhan Çelik operasyonda!

Erhan Çelik Ana Haber masasından kalktı ve Diyarbakır'da narko-terör operasyonuna katıldı.

Erhan Çelik, Ana Haber sunucuları içinde yeni bir akım başlattı. Sadece TRT 1 Haber Merkezi'nde oturup haber sunmakla yetinmedi.

Sahaya çıkıp sıcak haber takibi yapıp bunu özel dosyalar olarak ekrana getirmeye başladı.

Daha önce Kuzey Irak sınırında Hudut Kartalları ile söyleşi yapan Erhan Çelik, şimdi de Diyarbakır'da narkotik timleriyle birlikte PKK'nın uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlara katıldı.

Bakalım Erhan Çelik'in açtığı yoldan ilerleyecek başka Ana Haber sunucuları da olacak mı?

İşte Ali Eyüboğlu'nun bugünkü yazısı....



ERHAN ÇELİK İMZALI SICAK HABER DOSYALARI

TRT 1 Ana Haber’i hazırlayıp sunan Erhan Çelik, Kuzey Irak sınırındaki “Hudut Kartalları” söyleşilerinden sonra bu kez, polisin yaptığı uyuşturucu operasyonlarını haberleştirmek için Diyarbakır’a gitti.

Diyarbakır Narkotik Şube polislerinin PKK’nın gelir kaynağı olan uyuşturucu ticaretine darbe vurmak için yaptığı “Narkoterör Operasyonu”na dair haber dosyasını TRT 1 Ana Haber bu akşam ekrana getirecek.

Tanıtımlarını izlediğim polisin “Narkoterör Operasyonu”, aksiyon filmlerini aratmayan görüntülerle doluydu. Erhan Çelik’in, masa başında TRT 1’in Ana Haber Bülteni’ni hazırlamak ve sunmakla yetinmeyip, asker ve polislerin operasyonlarını yerinde izleyip, dosya halinde ekrana getiriyor olması, habercilik açısından güzel hamleler.