Televizyon
17 Kas 2011 15:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:00

ANA HABERDE BİRAND FIRTINASI ESİYOR! STAR HABER RATINGLERDE DİBE VURDU!

Uğur Dündar'ın Star Tv'den ayrılması ile beraber ana haber bültenleri arasındaki rating rekabeti farklı bir boyuta taşındı.

YENİ SEZONLA BİRLİKTE SAVAŞ BAŞLADI
Yeni sezonun başlaması ile beraber ATV, Kanal D ve Star Tv arasındaki rating mücadelesinin startı verilmişti. Uğur Dündar, Ali Kırca ve Mehmet Ali Birand arasında yaşanan amansız rating savaşında 3 usta isim izleyiciyi ekrana bağlayabilmek için ana haber bültenlerinde farklı metodlar uyguluyordu.

STAR RATİNGLERDE DİBE VURDU
Bu 3 isim arasında devam eden rating savaşında Doğuş Grubu'nun Star TV'yi satın alması ile olay farklı bir boyut kazandı. Bu satışın ardından Uğur Dündar'ın Star Tv'deki görevine son verilmesi, bu kanalın ana haber bültenleri arasındaki rating sıralamasında dibe vurmasına neden oldu.

RATİNGLERDE BİRAND FIRTINASI
Medyada yaşanan bu el değişimi ile beraber Uğur Dündar'ın işine son verilmesi Ali Kırca ve Mehmet Ali Birand'ı zirvede yalnız bıraktı. Bu iki isimden özellikle Birand, aldığı ratinglerle adından fazlasıyla söz ettiriyor. Deneyimli gazeteci Dündar'ın gidişinin ardından Star'ın izleyici kitlesini de kendi bünyesine çekerek ratinglerde dev yapımlarla yarışır hale geldi.(ensonhaber)

DÜNÜN REYTİNG TABLOSU İÇİN TIKLAYINIZ