Yumrukçu başkana coşkulu karşılama! İşte hapisten çıkar çıkmaz ilk sözleri

Süper Lig'de Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç sonrası müsabakayı yöneten hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan ve sonrasında tutuklanan eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, cezaevinden adli kontrolle serbest bırakıldı. Ankaragücü taraftarları, eski başkan Koca'yı coşkuyla karşıladı.

Trendyol Süper Lig'de oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rize spor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan ve ertesi gün tutuklanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilen Faruk Koca, bugün avukatlarının itirazı üzerine adli kontrolle serbest bırakıldı. MKE Ankaragücü taraftarları, cezaevinden tahliye edilen eski kulüp başkanı Faruk Koca'yı Tandoğan Tesisleri'nde coşkuyla karşıladı. Taraftarlara hitaben konuşan Koca, "Haksızı, hırsızı haklı çıkaracak sebep vermememiz lazım. Maalesef bu olayları gerçekleştirenlere karşı bir yumrukla, onları haklı çıkarmış gibi oldum." ifadelerini kullandı.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Şişli BVG Creative Belediyesi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!