YİĞİT BULUT 4. MURAT GİBİ ASIP KESME DÖNEMİNİ BAŞLATTI! 2 MUHABİRİ SÜRGÜNE GÖNDERDİ, İSTİHBARAT ŞEFİNİ GÖREVDEN ALDI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Genel Yayın Yönetmeni olduğu Habertürk TV´de Yiğit Bulut, 4. Murat gibi yasak üstüne yasaklar getirdi, uymayanları da sert biçimde cezalandırdı. Bulut´un gazabı iki muhabiri vurdu, Güneydoğu´ya sürgün edildiler.

Yiğit Bulut yönetimindeki Habertürk televizyonunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Tıpkı 4. Murat döneminde olduğu gibi katı yasaklar ve istibdat dönemine benzer olaylar Habertürk televizyonunda yaşanıyor.
Yiğit Bulut Habertürk´te tam bir korku ve baskı dönemi başlatmış durumda. Bulut Türk medyasında çok tartışılacak bir karara daha imza attı.
İstanbul istihbaratta görevli iki muhabir Yiğit Bulut´un gazabına uğradı. Deniz Tüysüz Diyarbakır´a, Fırat Çatalbaş da Hakkari´ye sürgüne gönderildi. 2 muhabir bundan böyle yeni bir ''emre ''kadar orada yaşayacaklar.Bulut yaptığı açıklamada Tüysüz'ün Diyarbakır 3-G Büro Şefi,Çatalbaş'ın ise Hakkari 3-G Büro şefi olduğunu duyurdu.Habertürk'ün İstanbul'daki toplam muhabir sayısı bu ''sürgün'' ile üçe düştü.  
Bu arada Bulut´un son kurbanı da Habertürk TV İstihbarat Şefi Zülfikar Ali Aydın oldu. Aydın Bulut tarafından görevinden  alındı. 


MEDYARADAR-ÖZEL