VAROL ERSOY

varol.ersoy@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
Sadece seçimlerde akla gelen siyasi vidanjörlük! Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın İstanbul büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili kullandığı ifadeler gündem yarattı. Medyaradar yazarı Varol Ersoy, bu tartışma üzerinden seçimlerde patlak veren 'siyasi vidanjörlük' olayını eleştirdi.
Koç’un “Alt lige ineriz” tehdidi “tiyatro..." Fenerbahçe yönetimine yakın kaynaklardan edindiğim bilgiye göre, Ali Koç’un bu konudaki tüm söylemleri bir “taktik hamle…” FETÖ’nün medya ayağı da korunuyor! Her ne kadar Zaman Gazetesi, Samanyolu TV ve Bugün Gazetesi yöneticileriyle yazarları hakkında davalar açıldıysa ve bir bölümü cezaya çarptırıldıysa da; bazı FETÖ dostlarına hiç dokunulmadı.
Yeniçağ’daki kardeş kavgasına “otosansür” skandalı Medyaradar yazarı Varol Ersoy, Yeniçağ'ın sahibi ve İYİ Parti eski milletvekili Ahmet Çelik'in kardeşi tarafından bıçaklanmasınıncardından medyadaki sessizliğe dikkat çekerek, "Medya patronu kardeşlerin kavgasını halktan gizlemek “etik” mi?" sorusunu yöneltti. Yeniçağ'ın patronunu kardeşi neden bıçakladı? İstanbul Bahçelievler'deki ofisinde tartıştığı kardeşinin bıçakla ağır yaraladığı eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik, hastanede tedavi altına alındı. Siyasilerin mal varlıkları tamamen şeffaf olmalı! İmamoğlu’nun dün açıkladığı mal beyanının benim gibi sıradan vatandaşlar için tek başına bir anlamı yok…Önemli olan, kamu görevini yaptıkları sürede zenginleşip zenginleşmedikleri… Ümit Boyner’den kurşun gibi sözler! Anlı şanlı holding patronu “erkek”lerin korkularından tir tir titredikleri böyle bir dönemde o çıktı ve T24’e öyle bir röportaj verdi ki “Helal olsun” dedirtti. Televizyon starı olmak sizi gazeteci yapmıyor! Medyaradar'ın usta yazarı Varol Ersoy, CHP'nin 7.Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu partide Alevileri kolladığını öne sürerek eleştiren eski televizyon sunucusu Bahar Feyzan'ı köşesine taşıdı. TRT özelleştirilsin ya da kapatılsın! CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TRT’nin yayın politikalarını eleştirdi ve partisine ayrılan sürenin azlığını eleştirdi. Özel, “TRT’yi cenazeme istemiyorum, dirimde olmayanın ölümde de gözü olmasın” dedi. Medyaradar yazarı Varol Ersoy da bu çıkışın ardından TRT'nin özelleştirilmesi teklifinde bulundu. Akşener’in eski danışmanı neden “Brütüs” oldu? Medyaradar'ın usta yazarı Varol Ersoy, İmamoğlu için seçim şarkısı hazırlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eski basın danışmanı Murat İde'yi köşesine taşıdı. ‘Sahibin kim senin?’ Medyaradar yazarı Varol Ersoy, Gürkan Hacır'ın sunduğu Taksim Meydanı programında konuk olan gazeteci Şaban Sevinç ile eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat arasında çıkan tartışmayı köşesine taşıdı. Hedeflerine Manukyan’ı alan Akitçiler’e bir soru On yıldır sahnede olan oyunu izlemeye bile gerek görmeyen Akit muhabiri, “Kerhaneci Manukyan’ın Oyununa Tepki Yağıyor” diye haberleştirince Alanya’nın MHP’li Belediye Başkanı, yarın Alanya Kültür Merkezi’nde sahne alması beklenen oyunu engelledi. Bütün CHP'liler Serdar Ortaç'a dava açmalı Medyaradar yazarı Varol Ersoy, alkolün etkisiyle TikTok hesabından açtığı canlı yayında kontrolünü kaybedip CHP'lilere ve sanatçı Tarkan'a küfür eden Serdar Ortaç için Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırdı. İktidarın yeni hedefi Fenerbahçe… Abdülkadir Selvi bu seçimlerde “iktidar karşıtı” olarak gördüğü Ali Koç’un yeniden seçilmemesi için elinden geleni yapıyor. İktidar yandaşı Cem Küçük’ten büyük gaf! Öyle bir iddiada bulunmuş ki onun söylediklerini herhangi bir muhalif gazeteci söyleseydi; iktidar medyasındaki yandaş meslektaşları tarafından “Yalancı, hain, provokatör” diye hakaret yağmuruna tutulurdu.