KESKİN KALEM

keskinkalem@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
İktidarın sorunlu elit gazetecileri! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı.
Keskin Kalem'den seçim sonrası medya falı! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Efsane kanal CNBC-E kiminle geri dönüyor? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı.
Show TV'nin içi mi boşaltılıyor? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Ekol TV'nin gizemli sahibi kim? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Hangi haber kanalında akçeli işler patladı? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Medyada zam oyunları: Kim, ne kadar aldı? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Pavyondaki Dilber, uzaydaki Alper! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Fox'un maaş zammı medya mahallesini karıştırdı! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. İBB'nin fonladığı gazetecileri anlama kılavuzu Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Özden Örnek'in oğlunu kim öldürdü? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Kovulacaklar listesine adını yazdıran kim? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Halk TV'yi yönlendiren gizli el kim? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Keskin Kalem'den yılın medya magazin bombası! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Medyaya kara para bulaştıranlarda büyük panik! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı.