EKRAN KEDİSİ

editor@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
Öğle kuşağında neler oluyor? Sizlerle uzun zamandır Türk televizyonlarında öğle kuşaklarını masaya yatırmadığımızı fark ettik. Ana akım kanallarda öğle kuşaklarında ciddi bir rekabet yaşanıyor. Şimdi bir çırpıda kadın kuşağının nabzını sizlerle birlikte tutacağız…
Seçim gecesinde en çok Fox'un yıldızı parladı! Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazanan yok ama izleyicinin seçim akşamı tercihinde kazanan yine Fox oldu. Ekran performansı spikerleri geride bıraktı! Medyaradar'ın tv dünyasını mercek altına alan usta yazarı Ekran Kedisi, ekran performansıyla parmak ısırtan ünlü akademisyeni kaleme aldı.
Kanal D'de 'bal tutan parmağını yalıyor' Medyaradar'ın tv dünyasını mercek altına alan usta yazarı Ekran Kedisi, Demirören Medya Grubu çatısı altında yayın yapan Kanal D'nin magazin programlarının sürpriz bir şekilde değişen “yapımcısı”nı yazdı. Faili meçhul 'Gaz bombacısı'nı açıklıyoruz Herkesin cevabını aradığı sorunun yanıtını veriyoruz: Habertürk’te kim yellendi? Yenilmez değilsiniz, kahramanlığa gerek yok! Sevgili MedyaRadar okurları, Corona Virüsü dünyanın, korku ve endişe içerisinde yakından takip ettiği en önemli gündem maddelerinden birisi. Reytinglerin gizlenmesini hangi kanal istedi? Medyaradar’ın sivri dilli yazarı Ekran Kedisi, reyting sonuçlarının halka açık bir şekilde verilmesini engelleyen perde arkasındaki o kurumu yazdı. Prompter spikeri mi, haberci spiker mi? Cimbom- Show TV gerilimi yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi: Prompter spikeri mi, haberci spiker mi evladır? Medyaradar'ın televizyon dünyasına mercek tutan usta yazarı Ekran Kedisi bu soruya cevap aradı. Çukur’da ağızları açık bırakan sahne! Ekran Kedisi bu hafta, Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’da salça kutusuyla onlarca adamın indirildiği o sahneyi analiz etti. Seçim en çok o kanalın yıldızını parlattı! 23 Haziran seçimlerinin kesin sonuçları açıklandı. Galibi CHP adayı Ekrem İmamoğlu oldu. Ancak televizyon dünyasından bu işten en karlı çıkanı açıklamak da bize düştü. Öğle kuşağında yarış kızışıyor! FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada, TV8’de ekranlara gelen Yemekteyiz programının yarışına şimdi de Star TV'de Anneler ve Gelinler isimli yarışma programı katılıyor. Murat Saygı "Ben bu oyunu bozarım" dedi! Medyaradar'ın sinema ve televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı'nın yeni stratejisini kaleme aldı. Müslüm Baba fırtınası, tsunamiye döndü! Medyaradar'ın sinema ve televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, Müslüm filmindeki 'para' krizini kaleme aldı. Çukur, ‘Çukur’a mı batıyor? Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'la ilgili gözlemlerini kaleme aldı. Ünlü ekran yüzüne Aydın Doğan mı sponsor oldu? Televizyon dünyasına mercek tutan Medyaradar'ın usta yazarı Ekran Kedisi, Kanal D koridorlarından kulisler aktarmaya devam ediyor.