CEZMİ ABİ

cezmiabi@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
Bir kez daha manşetsin Nurettin Abi! Medyaradar'ın usta yazarı Cezmi Sayılgan, 30 yıl boyunca izleyip yazdığı polis-adliye haberleriyle Türkiye'nin gündemini pek çok kez değiştirmeyi başaran usta gazeteci Nurettin Kurt'un ölümünün ardından bir yazı kaleme aldı.
“Alaydım kamerayı omuzuma koşaydım cepheye” Medyaradar köşe yazarı Cezmi Sayılgan, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 7. gününe girilirken savaş alanında görev yapan basın mensupları hakkında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Gazetecilere 6 bin lira devede kulak kaldı! Ankara basınının "Cezmi Abi"si Cezmi Sayılgan bu hafta, Basın İlan Kurumu tarafından basın mensuplarına verilen borç parayı yazdı.
İTÜ'den alkışlanacak 'yurt' hamlesi! Öğrencilerin, ülke genelinde artan kira sorunu ve barınma ihtiyacına yönelik hamle yapan İTÜ, alkışlanacak bir harekete imza attı. Yönetim, duyarlılık göstermek adına daha önceleri İTÜ’deki kimi vakıflar tarafından işletilen ve sözleşme süreleri biten yurtları kendi bünyesine aldı. Cezmi Abi’den medya patronlarına çağrı! Cezmi Sayılgan, bu haftaki köşesinde medya sektöründeki emekçilerin yaşadığı maddi zorlukları yazdı ve patronlara seslendi. Ödüllü görüntülere ve İletişim Başkanlığı’na alkış Cezmi Sayılgan, bu hafta köşesinde 25. Zoom Ödüllerini ve törenin perde arkasını yazdı. O tokat sadece sana değil, bize de atıldı! Cezmi Sayılgan, tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın İHA çalışanı Ahmet Demir'e attığı tokadı yazdı. Bir Ankara kahramanının ardından... Cezmi Sayılgan, Ankara basınının sevilen isimlerinden gazeteci Ali Öcal'ın vefatının ardından bir yazı kaleme aldı. Selde de onlar var yangında da! Ankara basınının "Cezmi Abi"si Cezmi Sayılgan yeni yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı... Ankara medyasında bir garip dolandırıcılık! Hikayemiz Ankara’da sözde bir iş insanının bilinen ve de tanınan bir kadın gazeteciyi onu yakından tanıyan arkadaşı ile Ağustos ayı başında ziyaret etmesi ile başlıyor… Cezmi Abi'den dikkat çeken 24 Temmuz sorusu! Medyaradar köşe yazarı Cezmi Sayılgan, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Nerede o eski bayramlar? Medyaradar köşe yazarı Cezmi Sayılgan, bugünkü yazısında nostalji yaptı... İmparator'dan Oğuz Yılmaz'a büyük vefasızlık! Ankara medyasının sevilen ismi Cezmi Abi, Ankara'daki evinde kalp krizi geçiren şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın vefatının ardından eşiyle görüştü. Hollywood'da şarkısı çalan bir Angara'lı! Geçirdiği kalp krizi sonucu henüz 53 yaşındayken hayatını kaybeden Ankara oyun havası müziklerinin usta ismi Oğuz Yılmaz'ın Hollywood'da şarkısının çalındığını biliyor muydunuz? Reyting için bu kadarı da yapılmaz ki! ...