CEZMİ ABİ

cezmiabi@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
Filler tepişiyor çimenler eziliyor! Ankara basınının "Cezmi Abisi", usta gazeteci Cezmi Mesut Sayılgan, Türk futbol tarihine geçen olayı ele aldı.
Yöneticilere eleştiri: Bakacak yüzünüz olsun… Ankara basınının "Cezmi Abisi", usta gazeteci Cezmi Mesut Sayılgan, yeni köşe yazısında sektördeki ‘bazı’ yöneticileri kaleme aldı ve eleştirilerde bulundu. Kiminle konuşsam aynı dert: ‘Maaşların azlığı...’ Ankara basınının "Cezmi Abisi", usta gazeteci Cezmi Mesut Sayılgan, yeni köşe yazısında sektör çalışanlarının maaş ve eğitim sıkıntılarını ele aldı.
Bu; bir maaş, bir pasaport ve bir uçuş yazısıdır… Ankara basınının "Cezmi Abisi", usta gazeteci Cezmi Mesut Sayılgan, yeni köşe yazısında sektör çalışanlarının maaş, pasaport ve THY uçuşlarına ilişkin sıkıntılarını ele aldı. Haydi patronlar bu kez zam oranı için yarışın! Ankara basınının "Cezmi Abisi", usta gazeteci Cezmi Mesut Sayılgan, yeni köşe yazısında basın sektöründeki düşük ücret politikalarını ve sektörü bekleyen tehlikeleri kaleme aldı. Devede kulak kaldı; ya arttırın ya da kaldırın! Ankara basınının "Cezmi Abi"si Cezmi Sayılgan Basın İlan Kurumu tarafından basın mensuplarına verilen borç parayı yazdı. ‘Bekçi Bekir’ depremde ‘habercilik’ yaptı! Medyaradar köşe yazarı Cezmi Sayılgan, ‘Seksenler’ dizisinden ‘Bekçi Bekir’ olarak tanınan Hacı Ali Konuk’un deprem bölgesinde yaşadıklarını paylaştı. Sektöre çağrı: Geleceğinize yatırım yapın! Medyaradar köşe yazarı Cezmi Sayılgan’dan sektör büyüklerine çağrıda bulundu: “Kendi geleceğinize yatırım yapın! Sektörün geleceği yerelden geçiyor…” En zor yazı: O yayını izlerken kahroldum! Medyaradar köşe yazarı Cezmi Sayılgan, Hatay’da, depremde babasını kaybeden Haber Global Muhabiri Hasan Uylaş’ın yayınını izlerken yaşadığı duyguları kaleme aldı. Öte yandan sektörün 23 kaybının olduğunu hatırlatan Cezmi Sayılgan; gazete, TV ve ajansların performansına ilişkin ise “Eleştirecek, tepki gösterilecek, avaz avaz bağıracak çok şey var…” değerlendirmesinde bulundu. Gazetecilik mi Sosyal Medya fenomenliği mi? Medyaradar köşe yazarı Cezmi Sayılgan, Habertürk'ün kurmaca olduğu ortaya çıkan "Karne hediyesi et" haberinden yola çıkarak medya sektörünün çalışanlarına ve yöneticilerine tavsiyelerde bulundu. Çalışan Gazeteciler Günü: Kaldıysa kutlandı! Medyaradar köşe yazarı Cezmi Sayılgan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. PM muhabirleri 2022’ye böyle veda etti! Parlamento Muhabirleri Derneği'nin yılbaşı kutlamasına katılan Cezmi Sayılgan, “Dünkü kutlamada ‘aynı gemide ama ayrı görüşte’ samimi, içten bir topluluk vardı” dedi ve medya patronlarına bir ricada bulundu. Cezmi Abi'den medya patronlarına açık mektup! Cezmi Sayılgan, bu haftaki köşesinde medya sektöründeki emekçilerin yaşadığı maddi zorlukları yazdı ve patronlara seslendi. Medya çalışanlarının ‘promosyon’ isyanı Ankara basının "Cezmi Abisi", Cezmi Sayılgan bu haftaki köşe yazısında medya patronlarına seslenerek, basın mensuplarına banka promosyonu verilmesi çağrısında bulundu. Biz dört kişiydik... Bir süre önce eşini aniden kaybeden 'Cezmi Abi'mizin (Sayılgan), TRT muhabiri olan kızı bu akşam dünya evine girecek. Medyaradar'ın usta yazarı bu nedenle duygu yüklü bir yazı kaleme aldı.