ALAYCI BAYKUŞ

TÜM YAZILARI
Büyükşehir arenasında efsane düello! CHP'nin as kadrosuyla AK Parti'nin yeni yıldızı ve efsanevi başkanı arasında bir düello var.
Dalgalanan ekonomik kriz ve isyan eden enflasyon Türkiye, son yıllarda yaşadığı ekonomik krizin ardından derin bir nefes almaya çalışıyor. Peki, bu hikayenin kahramanları kimler? İşte size mevcut iktidar, halk ve ülke perspektifinden bir değerlendirme, ancak hazırlıklı olun, çünkü bu bir gazete denemesi değil, bir rollercoaster... Zübük'ün gölgesinde 31 Mart seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Milletimizin zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğini biliyorum" sözleri üzerine Aziz Nesin'in yazdığı, Kemal Sunal'ın sinemada canlandırdığı "Zübük" tekrar gündeme geldi.
İnsanlığın ortak değerlerine yapılan vahşi saldırı Günümüz dünyasında, gökdelenlerin yükseldiği, betonun yeşili örttüğü şehirlerde insanlığın ortak kültürel mirasına karşı acımasız bir saldırı başlamış durumda. Gıda güvenliği ve isyanın ufku! Türkiye'de ve dünyada, gıda güvenliği, modern çağın en büyük meydan okumasıdır... Big Brother'un gölgesindeki insanlık Bireyler, şu anki hayatlarında bile, özgürlükleri üzerinde bir gölge gibi asılı duran bu gözetim düzeninde mahremiyetin sınırlarını belirleyemiyorlar. Yerel seçimlerin masalsı yüzü! Medyaradar ailesinin yazar kadrosu daha da güçlendi. Medyanın usta ismi ‘Alaycı Baykuş’ müstear adıyla yazılarını Medyaradar’da kaleme alacak.