Yaşar Kemal Uğurlu'dan penaltı itirafı

Trabzonspor'un Adana Demirspor'u 3-1 yendiği karşılaşmada verdiği penaltı kararıyla tartışmaların gündemine gelen hakem Yaşar Kemal Uğurlu konuştu.

Adana Demirspor-Trabzonspor maçında bordo-mavililer lehine verdiği tartışmalı penaltı kararıyla tartışılan hakem Yaşar Kemal Uğurlu, "Edin Visca'nın penaltısında benim baktığım açıdan Simon Deli itti olarak gördüm. Öbür açıdan ben de görsem vermezdim zaten. VAR da müdahale etmedi" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un Adana Demirspor'u 3-1 yendiği karşılaşmada verdiği penaltı kararıyla tartışmaların odağına oturan hakem Yaşar Kemal Uğurlu, TV100'de eski hakem Deniz Ateş Bitnel'e açıklamalarda bulundu.

Tartışmalı penaltı pozisyonuyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulunan Yaşar Kemal Uğurlu, "Edin Visca'nın penaltısında benim baktığım açıdan Simon Deli itti olarak gördüm. Öbür açıdan ben de görsem vermezdim zaten. VAR da müdahale etmedi. İlk yarının sonuna 6 dakika ekleyip 4 dakikada bitirmemin sebebi de aklımın oğlumda olması" ifadelerini kullandı.