Yalı Çapkını’nın kimin hayatını anlattığı merak konusu olmuştu! Gerçek hikayesi ortaya çıktı…

Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı Yalı Çapkını dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun imzasını taşıyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizi ile ilgili yeni detay ortaya çıktı. Peki Yalı Çapkını'nın gerçek hikayesi nasıl? Kimin hayatı? Hangi aileyi anlatıyor? İlk kez ortaya çıkan bazı detayları öğrenince çok şaşıracaksınız!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi, her hafta reyting listelerine damga vuruyor. İlgi ile takip edilen dizi ile ilgili Gülseren Budayıcıoğlu 'Gerçek hikaye' açıklaması yaptı. Yalı Çapkını'nın kimin hayatını anlattığı merak konusu olmuştu! Kısa sürede büyük hayran kitlesi kazanan dizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı…

Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu? 3 Avrupa ülkesi Türkiye'ye kapıları kapattı!