''YA KİM İÇİN NEYİ KORUYORSUNUZ!..KİMDEN KORUYORSUNUZ?''

Gazeteci Candaş Tolga Işık AKP'li Burhan Kuzu'yu canlı yayında çileden çıkarttı.

TV 8'de yayınlan 8. Gün programının dün akşamki yayınında en hararetli tartışmalar yaşandı. ''Dokunulmazlık'' tartışması ortamı gerdi. TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ve Posta gazetesi yazarı gazeteci Candaş Tolga Işık arasındaki tartışmayı Nazlı Ilıcak yatıştırdı.

BİLMEDİĞİNİZ KONU ÜZERİNE KONUŞMAYIN!!!

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın ''Bu kadar itibarlı bir makamın böyle küçük düşürücü suçlarla anılması ne kadar acı verici bir durum'' deyince Burhan Kuzu bir anda sesini yükselterek araya girdi. ''Yanlış konuşuyorsun'' diye laf atan Kuzu'ya cevap gecikmedi: ''Hocanın işine gelmeyen şeyleri söyleyince rahatsız oluyor tabi..''  Ve bir anda stüdyoda gerildi.  Işık'ın konuyu açıklamaya çalışmasına karşı çıkan Burhan Kuzu ''Bırakın bunları ya... Bilmediğiniz konu üzerine konuşmayın'' diye azarladı ve dokunulmazlık dosyalarının türlerine göre sıralamaya başladı.

KİMİN MECLİS'İNİ KİMDEN KORUYORSUNUZ
Bunun üzerine Candaş Tolga Işık ''Hocam bir ya da iki tane olunca suç değil mi?'' diye sorunca Kuzu ''İyi de kardeşim hırsızı uğursuzu sanki Meclis'e koşuyor diye lanse ediyorsun'' dedi. Işık 'Kim lanse ediyor Hocam. Sizin bundan rahatsız olmanız gerekir'' diye ifade edince Kuzu'da ''Ben Meclis'i koruyorum'' demesi üzerine Candaş Tolga Işık çok sert bir tepki verdi.'' Kimin Meclis'inin kimden koruyorsunuz. Ben bu ülkenin vatandaşıyım'' diye çıkıştı.  Kuzu ''Bak benim dosyam yok kendimi korumak zorundayım'' sözleriyle savunma yaptı. Bunun üzerine Işık  ''Ya kim için neyi koruyorsunuz. Kimden koruyorsunuz'' diye çıkışınca araya Nazlı Ilıcak girerek konuya açıklık getirmeye çalıştı.