WhatsApp büyük sorunu düzeltti!

 WhatsApp, son yayınladığı beta güncellemesiyle, son günlerde kullanıcıların sinirini bozan bir hatayı düzeltti.

WhatsApp, 2.21.21.10 numaralı beta sürümünü yayınladı. Kullanıcıların yaşadığı büyük bir sorunu çözdü.

 WhatsApp'ta 4 Ekim’de yaşanan 6 saatlik kesintinin ardından, uygulama normal hayatına dönmeye başladı.

 ÇÖKME SORUNU GİDERİLDİ

 WhatsApp bugün 2.21.21.10 numaralı beta sürümünü kullanıma sundu. WaBetaInfo, güncellemeyle birlikte grupları açarken yaşanan çökmeler dahil uygulama içerisindeki çeşitli hataların düzeltildiğini açıkladı. Bunun dışında başka herhangi bir yenilikten bahsedilmedi. Sizler de aynı sorundan muzdaripseniz, yeni betayı yükleyerek WhatsApp’ı normale döndürebilirsiniz.

 WhatsApp beta sürümünü yüklemek için iki yöntem var. İlkinde, eğer betaya Google Play Store’dan kayıt olduysanız uygulamanın mağazadaki sayfasına gitmeniz gerekiyor. Yeni sürüm zaten Play Store’a gelmiştir. Bu aşamada yapmanız gereken tek şey: Güncelle butonuna basmak. İnternet hızınıza bağlı olarak indirme ve yükleme işlemi otomatik olarak tamamlanıyor.

 Diğer yöntemde ise APK indirme sitelerinden faydalanmasu gerekiyordu. Fakat bu tarz siteler, zararlı uygulamalar da barındırabileceğinden dikkatli olmanızda fayda var. Beta sürümleri, yapılacak bir değişikliği test etmek amacıyla geliştiriliyor. Herhangi bir hata olduğunda WhatsApp geri bildirimler ışığında sorunları düzeltiyor ve kararlı hale getirdiğinde genel kullanıcıların erişimine açıyor.