Vergi affının detayları ortaya çıktı! Kimleri kapsıyor?

Kamuoyunda vergi affı veya borç yapılandırması olarak bilinen, devletin kesinleşmiş alacaklar için yürürlüğe koyacağı düzenleme Meclis'in gündeminde. Hafta içinde komisyonlarda ele alınması beklenen yasa teklifinin detayları ortaya çıktı. İşte vergi affına dair tüm ayrıntılar…

Kesinleşmiş borçların yeniden yapılandırılması, kesinleşmemiş veya dava safhasında bulunan borçlar, inceleme ve tarhiyat safhasında bulunan işlemler, matrah ve vergi artırımı, işletme kayıtlarının düzeltilmesi (stok, kasa - ortaklar cari hesap düzeltmeleri vb.) ve diğer düzenlemelerin yer aldığı Yeni Torba Yasa Teklifi geçtiğimiz hafta Cuma günü TBMM’ye verildi.

Bu hafta Salı gününden itibaren Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülmeye başlanılacak. Söz konusu Teklifin Şubat ayının ilk haftasında yasalaşarak yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Yeni Torba Yasa Teklifi ile, önceki yapılandırma yasalarından farklı bazı özel düzenlemeler yapılıyor. Peki vergi affı ne zaman çıkacak, neleri kapsıyor?

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı Kalben'i yakan görüntüler! Gizli çekimle şantaj TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!