Vahşice öldürülmüştü; Adli Tıp raporu şoke etti!

ATV'de hafta içi her gün canlı yayınlanan Müge Anlı'nın programında Ağustos 2018 vahşice öldürülen Gülümser Bulut'un katil zanlısı aranırken ortaya çıkan Adli Tıp Raporu olayın boyutunu tamamen değiştirdi en büyük iki şüpheli ise Yunus Kahraman ve Hatice Ayhan.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 18 Ağustos 2018 tarihinde vahşi bir cinayete kurban giden Gülümser Bulut'un katil yada katil zanlıları aranıyor. Ölüm şekli 1999 yılında öldürülen Nilgün Kırlı ile bire bir uyuşan Gülümser Bulut'un en büyük cinayet zanlısı Yunus Kahraman. Gülümser hanımın kızı Hatice Ayhan ile aralarını kötü olması ve annesini cesedini Yunus Kahraman'ın annesi olan Hacer Huy ile birlikte bulması bu cinayette bir ilişkisi var mı sorusunu akıllara getirdi. Adli Tıp raporu ile ceset ile ilgili bakın hangi detaylara ulaşıldı.


Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Karabulut ailesinden dikkat çeken hamle geldi Kar yağışı için Meteoroloji'den alarm verildi