Ünlülere şantaj davasından kadrolu imam çıktı; ele geçirilecek hesapları belirleyip, satıyormuş!

Aralarında Erdal Özyağcılar, Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı gibi ünlülerin de olduğu 58 kişinin hesaplarını çalan şebekeye yönelik davada sona gelindi. Savcı, 18 sanık hakkında mütalaasını açıkladı. Sanıklar arasında, kadrolu bir imamın da olduğu ortaya çıktı.

Kadrolu imam kadrolu şantajcı çıktı... Aralarında Sezen Aksu, Erdal Özyağcılar, Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Balçiçek Pamir ve Gamze Özçelik gibi ünlülerin de olduğu 58 kişinin hesaplarını çalarak şantajla para sızdıran çete davasında avcı, 18 sanık hakkında mütalaasını açıkladı. Sanıklar arasında, kadrolu bir imamın da olduğu ortaya çıktı. Mütalaada, imama 784 yıla kadar hapis cezası istendi. İmam, ele geçirilecek hesapları belirlemek ve üçüncü kişilere satmakla suçlanıyor.

Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Dayakçı işadamına hapis talebi! Kar yağışı için Meteoroloji'den alarm verildi