Ünlü oyuncunun aldığı ücret dudak uçuklattı

Ünlü oyuncu yükselen başarı grafiğini ücretine de yansıtarak, dizilerdeki bölüm ücretini 7 bin liradan 25 bin liraya yükseltti.

İki yıl önce bölüm başı 7 bin lira alan genç oyuncu Hande Doğandemir, yeni projesinden 25 bin lira kazanacak.

SAYISIZ DİZİ TEKLİFİ ALDI

Son dönemin parlayan yıldızı Hande Doğandemir'in şöhreti her geçen gün artıyor. Genç oyuncu, bir dönem rol aldığı Güneşi Beklerken dizisinde reyting rekorları kırarak adını duyurmuştu.

Rol aldığı 'Bana Masal Anlatma' isimli sinema filmi 1.5 milyon kişi tarafından izlenen genç oyuncu, ücretine de bu doğrultuda gözle görülür bir zam yaptı. Sayısız dizi teklifi alan Doğandemir, ince eleyip sık dokuduktan sonra Mehmet Aslantuğ ile birlikte başrolü paylaşacağı projeye 'Evet' demişti.

7 BİN LİRA ALIYORDU

Aslantuğ'un kızını canlandıracak olan Doğandemir'in yeni rolü için 25 bin liraya anlaştığı öğrenildi. Şöhreti yakaladığı ilk dizisinden, 2 yıl önce 7 bin lira kazanan başarılı oyuncu, ücretine üç kattan fazla zam yapmış oldu.

BURSİN DE ZAMLANDI

Gü­ne­şi Bek­ler­ke­n dizisinde Hande Do­ğan­de­mi­r'­le ay­nı üc­re­ti alan Ke­rem Bur­sin de ikin­ci pro­je­sin­de yıl­dı­zı­nı par­la­tıp bö­lüm ba­şı üc­re­ti­ni 30 bin li­ra­ya çı­kar­mıştı.