ÜNLÜ ÖLÜMLERİNİN ARKASINDAKİ BİLİNMEYENLER MTV TÜRKİYE'DE!

En sansasyonel ünlü ölümlerinin arkasındaki bilinmeyenleri ekrana getiren “Famous Crime Scene” isimli program MTV Türkiye'de başlıyor.

Ünlülerin karanlıkta kalmış, çözülemeyen zamansız ölümlerine ışık tutmayı amaçlayan program, bu olayları aydınlatacak detayları yakalamaya çalışıyor. Toplam yedi bölüm sürecek olan yarım saatlik programda Tupac Shakur, Biggie Smalls, John Lennon, Anna Nicole Smith, Selena, Marvin Gaye ve tabii ki Michael Jackson’ın ölümleri konu ediliyor. Ölüm anında yapılan 911 aramalarından başlayarak; tanıklar ve izleyicinin fikirlerini etkileyebilecek en ince detayları paylaşan dedektiflerin de programa katkısı çok büyük. Bire bir canlandırmalar, gelişmiş bilgisayar grafikleri, balistik raporları, DNA kalıntıları, toksikoloji raporları ve uzman görüşleriyle izleyiciler bu tarihi olayların arkasındaki gerçeklere ulaşma şansı yakalayacaklar.
Famous Crime Scene’in ilk bölümünde Amerikan rap dünyasının asi ismi Tupac Shakur'un ölümü var. 25 yaşında öldürüldüğünde dünya çapında 75 milyon albüm satış başarısına ulaşmış olan Tupac, aynı zamanda gelecek vaad eden bir oyuncuydu. Aracıyla trafik ışıklarında beklediği sırada yanında duran araçtan açılan ateş sonucu ölen Tupac Shakur, ölümünün ardında binlerce soru bıraktı. MTV’nin merakla beklenen yepyeni programı Famous Crime Scene, Tupac cinayetine dair gizli kalmış tüm detayları ekrana getiriyor.
Yayın tarihi  :  11 Haziran Cuma
Yayın saati   :  23.30